Delayer učinkuje kot rahla lokalna anestezija, ki hkrati ustvari tanjšo plast na površini penisa. Penis je tako manj občutljiv.

Ali Delayer gel zares deluje?

Delayer deluje! Gel učinkuje kot rahla lokalna anestezija, ki ustvari tanjšo plast na površini vašega penisa. Penis je tako manj občutljiv, kar pomeni, da boste lahko bolje nadzirali vašo ejakulacijo ter imeli občutno daljši spolni odnos. Izdelek bo deloval tudi kot lubrikant, navlažil kožo in jo ščitil.

Kakšna je uporaba Delayer gela?

Uporaba Delayer gela je popolnoma enostavna. 10-20 minut pred spolnim odnosom nanesite dva odmerka gela na penis. Gel z roko počasi vtremo po celotni površini penisa. Gel učinkuje kot rahla lokalna anestezija, ki ustvari tanjšo plast na površini vašega penisa. Penis je tako manj občutljiv, kar pomeni, da boste lahko bolje nadzirali vašo ejakulacijo ter imeli občutno daljši spolni odnos. Za optimalne rezultate na penis nanesete 2 odmerka.

Ali ima Delayer gel kakšne stranske učinke?

Delayer vsebuje zeliščne aktivne sestavine, zato njegova uporaba ne povzroča stranskih učinkov. Pred prvo uporabo preverite ali ste alergični na katero izmed sestavin. Ne nanašajte gela na poškodovan ali ranjen penis.

Kako vem, ali sem alergičen na katero izmed sestavin v Delayer gelu?

Pred prvo uporabo izdelka preverite ali ste na katero izmed sestavin Delayer-ja alergični. Gel nanesite na podlakt. V primeru, da območje po katerem ste nanesli gel, v roku 20 minut močno pordeči oz. se pojavi srbečica, izdelka ne uporabljajte. V tem primeru vam kupnino v celoti povrnemo.

Ali je možno prejeti pošiljko diskretno?

DPD prevzemna mesta so odlična rešitev za kupce, ki želijo popolno diskretnost ob prevzemu pošiljke, saj služijo kot priročne prevzemne točke. DPD omogoča pošiljanje poštno ležeče na vse Bencinske servise Petrol, OMW ter MOL v Sloveniji, kakor tudi trafike 3DVA. Vseh DPD prevzemnih mest v Sloveniji je preko 640 in jih najdete na tej POVEZAVI.

DPD tako predstavlja najugodnejšo rešitev za prejemnika paketa v Sloveniji, saj se Vam v celoti prilagodi glede dostave. Pošiljko Vam lahko dostavi DPD kurir na domači ali službeni naslov, pred samo dostavo Vas tudi pokliče po telefonu (okvirni čas dostave predhodno dobite po e-mailu ali smsu), ali Vam pošiljko dostavi kot poštno ležeče na izbrano DPD prevzemno mesto.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na Vaš naslov si lahko na spletni strani www.dpd.si izberete tudi prevzemno mesto, na katerem lahko sami prevzamete paket (poštno ležeče). Vse kar potrebujete napisati v polje s podatki za dostavo je vaše ime in priimek, ter naslov izbranega prevzemnega mesta. Paket Vas bo na dogovorjenem prevzemnem mestu čakal 7 dni (5 delovnih dni). Plačilo na prevzemnih mestih je možno tako v gotovini, kakor tudi s kreditno kartico.
 

Kakšni so načini plačila?

Ponudnik omogoča dva načina plačila: Pri plačilu po povzetju ponudnik pošiljko odpošlje priporočeno z odkupno vrednostjo. Plačilo kupnine in stroškov pošiljanja je ob prevzemu pošiljke. Drugi način plačila je plačilo s kreditnimi karticami preko sistema Stripe. Stripe je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca.

Kakšni so stroški pošiljanja?

Pogodbeni partner za za dostavo pošiljk je DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH& Co). Cena dostave za področje Slovenije znaša 4,00 EUR, provizija za plačilo po povzetju znaša 1,00 EUR. Pri nakupu nad 70,00 EUR je dostava brezplačna. Pri plačilu odkupnine DPD ne zaračunava nobene provizije. Odkupnino paketa lahko kupec DPD kurirju ob dostavi plača z gotovino ali s kartico. Ob prevzemu paketa na DPD prevzemnem mestu se lahko obračuna tudi dodatek za prevzem paketa 0,30 EUR in dodatek za plačilo odkupa 0,85 EUR. Znesek za storitev obračunavajo prevzemna mesta Petrol, OMV ter 3DVA in se poravna ob prevzemu paketa. MOL omenjenih storitev ne zaračunava.

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki? Kako bo izgledal moj paket?

Ne, pošiljke so povsem diskretno zapakirane, zapečatene in neoznačene. Notranjost paketa ne bo vidna drugim. V primeru, da naročila ne želite prejeti na dom, ga lahko prevzamete tudi na izbranem prevzemnem mestu.

Kdaj lahko pričakujem pošiljko?

V primeru, da je naročilo na delovni dan oddano do 11. ure, ponudnik pošiljko odpošlje še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 11. uri, pošiljko ponudnik odpošlje naslednji delovni dan. Pošiljka navadno prispe naslednji dan po odpošiljanju. Na dan dostave prejmete sms ali e-mail, preko katerega lahko spreminjate Vaše možnosti glede dostave. Lahko si naročite dostavo na drug delovni dan, ob drugi uri, na drug naslov, na DPD prevzemno mesto,…itd. Partner za dostavo pošiljk DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co) omogoča kar se da prilagodljivo dostavo pošiljk za prejemnika paket. DPD izvaja dostavo vsak dan od ponedeljka do petka med 8. In 16. uro. Uradni rok dostave, za katerega je zavezan DPD, je sicer 3 dni, vendar paket navadno prispe že naslednji delovni dan.