Izbrane visoko kakovostne sestavine omogočajo učinkovito delovanje brez stranskih učinkov. Delayer gel® je prijetnega vonja in ne vsebuje benzokaina.

 


Sestavine  

 
   
Propilen Glikol (Propylene glycol), je brezbarvna tekočina, ki se v kozmetični industriji uporablja kot vlažilec, saj nase veže dodatno vodo ter tako omogoča, da je naša koža navlažena, mehkejša in prožnejša.
   
Cvetna voda Virginskega nepozebnika, (Hamamelis virginiana water), vsebuje (venotonik) hamamelitanin, ki deluje protivnetno in protibolečinsko.
   
Nageljnove žbice ali klinčki (Eugenia Caryophyllus), v tradicionalni kitajski medicini se že tisočletja uporablja kot anestetik. Uporablja se tudi proti vnetjem in kot antiseptik. Prisotnost eugenola v nageljnovih žbicah deluje anestetično in se v medicini uporablja kot lokalni anastetik, kar dokazujejo tudi študije 1.
 
   
Cvetno olje poprove mete (Mentha piperita flower oil), vsebuje mentol, menton, mentil acetat, ki imajo hladilen učinek. Hladilen učinek je pomemben, ker zmanjšuje občutljivost receptorjev na površini glans penisa (študija 2).
   
Glicerin (Glycerin), deluje kot lubrikant, vlaži kožo in jo ščiti.
   
Olje lupine citrusne mrežice (Citrus Reticulata Peel Oil), olje izstisnjeno iz lupin limone odlikuje prijeten vonj in počasno hlapenje.

Delayer gel sestavljajo Propylene glycol, Voda, Glycerin, Hamamelis Virginiana Water, Hydroxyethylcellulose, Alkohol, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Mentha piperita Flower Oil ter Methylparaben.
 
  Aktive sestavine v izdelku so glicerin, propilen glikol, virginski nepozebnik, olje poprove mete in olje klinčkov.  

 

Izdelek deluje v dveh nivojih

1 Olja klinčkov in poprove mete ter virginski nepozebnik delujejo kot rahla lokalna anestezija, ki zmanjšujejo občutljivost penisa. Delayer bo zmanjšal občutljivost, a ohranil prijetne občutke.

 

2 Glicerin in propilen glikol ustvarita tanek sloj na koži penisa, delujeta vlažilno in zmanjšata trenje pri spolnem odnosu.

 
 
Delayer gel združuje skrbno izbrane sestavine. Izdelek nima stranskih učinkov ter je koži prijazen. Obstaja manjša verjetnost, da ste na katero izmed sestavin v izdelku alergični oz. občutljivi, tako da pred prvo uporabo gel najprej nanesite na podlakt. V primeru, da območje, na katerega ste nanesli gel, močno pordeči v roku 20 minut oz. se pojavi srbečica, izdelka ne uporabljajte.  
 
 

Študije
 

(ŠTUDIJA 1) COMMITTEE ON HERBAL MEDICINAL PRODUCTS (HMPC)
   
(ŠTUDIJA 2) EFFECT OF MENTHOL ON COLD RECEPTOR ACTIVITY. ANALYSIS OF RECEPTOR PROCESSES
   
(ŠTUDIJA 3) MOLECULAR MECHANISM FOR LOCAL ANESTHETIC ACTION OF EUGENOL IN THE RAT TRIGEMINAL SYSTEM