Delayer je naravni gel za moške, ki učinkovito zavira prezgodnji izliv. Zmanjšuje občutljivost, toda ne prijetnih občutkov.
 
 
 
 

Uporaba


Zaradi vse bolj nezdravega in stresnega sodobnega življenja je prezgodnji izliv vse bolj pogost pojav pri moških vseh starosti. Problem prezgodnjega izliva močno vpliva na spolno življenje moških in na njihovo samozavest.

Uporaba Delayer gela je enostavna. 10-20 minut pred spolnim odnosom nanesite dva odmerka gela na penis. Gel z roko počasi vtremo po celotni površini penisa. Gel učinkuje kot rahla lokalna anestezija, ki ustvari tanko plast na površini vašega penisa. Penis je tako manj občutljiv, kar pomeni, da boste lahko bolje nadzirali vašo ejakulacijo ter imeli občutno daljši spolni odnos.
 
   

Delayer gel je primeren za moške,

 
ki trpijo za prezgodnjim izlivom,
   
ki želijo podaljšati svoje spolne aktivnosti,
   
ki želijo kontrolirati svoj orgazem,
   
ki želijo kvalitetne spolne odnose.

 
 

 
 
   
Uporaba je možna tudi sočasno z uporabo kondoma in lubrikantov.
 
Delayer Gel učinkuje tudi kot lubrikant, vlaži kožo na penisu in jo ščiti. Primeren za moške, starejše od 18 let.
 
Pred prvo uporabo izdelka preverite ali ste na katero izmed sestavin Delayer Gel-a alergični. Popršite z Delayer Gel-om po podlakti. V primeru, da območje po katerem ste nanesli gel, v roku 20 minut močno pordeči oz. se pojavi srbečica, izdelka ne uporabljajte.
 
Gel je namenjen samo za zunanjo uporabi. Izogibajte se kontaktu gela z očmi. Hranite ga v originalni embalaži, stran od vročine in vlage.


Volumen: 15ml/51 OZ


 Mnenja uporabnikov